VP MAXIMUS PREMIUM BREND

VP Maximus Premium Brend

VP Maximus je prvi PREMIUM brend koji je isključivo pravljen za firmu VAMAL GRUPA i nastao je na osnovu zajedničkog projekta na kome je radio tim Vamal Grupe i tim fabrike Vipiemme.

Premium brend koji se po najvišim standardima i najmodernijom tehnologijom proizvodi u italijanskoj fabrici Vipiemme S.P.A. Akumulator izuzetnog kvaliteta ,odličnih karakteristika, pouzdan za sve vrste putničkih i teretnih vozila.

Akumulator Vp Maximus je proizveden u calcium/calcium tehnologiji, sa karakteristikama baterije bez održavanja.

Namenjen za vozila novije generacije,sa dodatnim potrošačima i opremom. Premium kvalitet izrade Vp Maximus akumulatora je osnova za bezbedan,siguran i pouzdan rad na vozilima ,kod kojih se zahteva dodatna snaga i kapacitet baterije.

Brend VP Maximus kao zaštitni znak Vamal Grupe se proizvodi u sivim kutijama. Vamal grupa ima ekskluzivno pravo na prodaju ove vrste akumulatora ( i po kvalitetu i po boji kutije) na tržištima svih republika EX YU!

Garancija 36 meseci u putničkom programu.

Teretni akumulatori VP MAXIMUS rade se u tehnologiji SHD -Super Heavy Duty, sa garancijom od 25 meseci. Namenjen teretnjacima sa dodatnom opremom i otežanim uslovima rada, Maximus SHD sa svojom ojačanom unutrašnjom konstrukcijom obezbeđuje siguran rad.

Minimalno održavanje
Zaštita protiv eksplozije
Džepni separator
Otporno na vibracije (V3)
Veoma nisko
pražnjenje

Dodatna energija
za potrošače

Specijalni upijajući
separator fibre glass
Dvostruki poklopac sa
centralnim sistemom oduška
Povećana debljina
ploča

Sertifikati