Prodaja i otkup akumulatora

O nama

Naša budućnost počela je davne 1999. godine, kao mala porodična firma u jednom lokalu na Novom Beogradu.
Mladi ljudi na gorućem tržištu, morali smo dati više i bolje da bi smo opstali.
Zahvaljujući inovacijama koje smo uneli na postojeće tržište i razvoju proizvodnje akumulatora u vidu našeg brenda, očuvali smo se i zauzeli sigurnu poziciju na tržištu.
U tome nam je, više od svega, doprinelo interesovanje i poverenje kupaca.
Uz godine rada, truda i zalaganja rasli smo i razvili se u kompaniju sa 5 veleprodajna centra i 40 maloprodajnih objekata na teritoriji Srbije. Više nismo bili samo mala porodična firma, već kompanija koja zapošljava 150 ljudi.

U Srbiji smo postali lideri u prodaji akumulatora i baterija, kao i u otkupu starih olovnih akumulatora.

Naša misija je postala širenje na tržište regiona.

Tako smo 2016. godine otvorili firmu u Bosni i Hercegovini, koja danas ima pet veleprodajnih i maloprodajnih objekata.

Takođe smo 2017. godine otvorili partnersku firmu u Severnoj Makedoniji, koja broji 8 maloprodajnih objekata i dva distributivna centra u Prilepu i Skoplju.

Nastavljamo da se širimo u regionu zauzimajući sigurnu i uspešnu poziciju na tržištu bivših jugoslovenskih republika.

U našem širokom asortimanu akumulatora imamo brend Scorpion, jeftiniji putnički i teretni akumulatori namenjeni starijim vozilima bez dodatnih potrošača.
Za srednju klasu vozila i standarnu opremu spremili smo brend VP Power sa 30 meseci garancije. Oba brenda proizvodimo u Mađarskoj fabrici.

Za zahtevnija vozila i jaču opremu, spremili smo premium brend VP Maximus, koji je prvi premium brend u našoj kompaniji, pravljen u renomiranoj italijanskoj fabrici.
VP Maximus je naš zaštitni znak i simbol dugogodišnjeg rada, te smo na njega posebno ponosni. Namenjen je vozilima sa dodatnim potrošačima, što zapravo i predstavlja budućnost i na njega dajemo garanciju od 36 meseci za putnička, odnosno 25 meseci za teretna vozila.

Zadovoljni sopstvenom proizvodnjom u renomiranoj italijanskoj fabrici napravili smo još jedan brend VP Vision sa AGM tehnologijom, namenjen START / STOP vozilima.
Pored toga što su ovi akumulatori za putnička vozila, imaju i karakteristike polustacionarnih baterija, što znači da se mogu koristiti za solarne panele, jahte i kamp kućice.

Pored izgradnje i plasiranja naših brendova, mi smo i generalni regionalni zastupnik najveće i najsavremenije ruske fabrike Akom, koja ima najviše standarde na svetskom tržištu i sertifikat +60/-60 C° po GOST standardu. Iz ove fabrike uvozimo brend Akom za putnička vozila sa garancijom od 40 meseci i teretna vozila od 25 meseci garancije. Takođe i brend Reactor sa 43 meseca garancije i Ultimatum namenjen START/STOP vozilima sa čak 52 meseca garancije.
Zahvaljujući svom predanom i istrajnom radu, ozbiljnosti pristupa poslovanju ali i vašem poverenju, uspešniji i danas stojimo pred vama.

Nije bilo lako pisati istoriju, ali je bilo lepo

U sklopu naše ponude nalaze se

akumulatori i baterije za:

putnička vozila

teretna vozila

poljoprivredne mašine

motorcikle

četvorotočkaše

dostavna vozila

viljuškare

čamce, glisere, jahte…

invalidska kolica…

vozila na električni pogon

Pored pomenutog programa akumulatora i baterija, nudimo širok izbor punjača akumulatora za kućnu i profesionalnu upotrebu, korektore napona, invertore i uređaje za ispitivanje akumulatora.

Pozovite nas

011/313 0090